Facebook
Home Colectii News Cadou Contact Comanda
Home --> Articole --> Lifestyle: Acum este la moda sa alaptezi

Lifestyle: Acum este la moda sa alaptezi!

Experienta de viata de-a lungul secolelor, studiile si cercetarile de specialitate subliniaza cat de important este alaptatul pentru nou-nascut, pentru mama, pentru relatia celor doi, pentru intreaga societate. Cum se impaca cele doua - Mama cu Femeia sau Maternitatea cu Feminitatea?

Mama alapteaza, schimba scutecele, maseaza, mangaie, poarta in brate, isi linisteste copilul, fredoneaza cantece de somn, vorbeste limba bebelusilor, Femeia are grija de ea, merge la coafor, manechiura, la sala de sport sau la cumparaturi. Socializeaza increzatoare. Se intalneste cu prietenele la o cafea sau iese in oras cu sotul. Senzuala si eleganta starneste admiratia celor din jur.

Mama si Femeia negociaza cu randul locul si timpul, drepturile si obligatiile, nevoile si dorintele, separandu-le si imbinandu-le, mergand impreuna cot la cot intr-o armonie si unitate deplina.

Mama isi alapteaza bebelusul la cerere, ceea ce inseamna fara rezerve oriunde, oricand si oricat cu stil si atitudine. Pentru mamele fashioniste si mai ales cele care se simt stanjenite, timide, rusinate, nesigure, descurajate de privirile si susotelile celorlalti atunci cand alapteaza in public, articolele Happy Together le confera nota personala de stil, culoare, relaxare si indrazneala.

Grafismele in nuante alb-negre si imprimeurile florale atat de in tendinte in colectiile de primavara – vara a designerilor din toata lumea te vor face sa arati cand alaptezi exact asa cum te simti – increzatoare. Pentru impact vizual maxim asorteaza poncho-urile sau esarfele speciale pentru alaptat cu accesorii curajoase, de inspiratie artizanala si alapteaza cu maxima eleganta indiferent de locatie, in parc, la terasa, restaurant, aeroport, in avion sau metrou, in mijlocul grupului de prieteni sau de necunoscuti, la cursuri sau intalniri de afaceri. Vei fi astfel, mai senzuala si misterioasa cu formele dulci ale copilului care se lasa ghicite prin poncho sau esarfa in timp ce alaptezi.

Acum este la moda sa alaptezi!