Facebook
Home Colectii News Cadou Contact Comanda

Formular de comanda


Cum cumpar: Pentru a efectua o comanda, accesati sectiunea Comanda si completati toate campurile formularului. Ulterior, veti primi un mesaj automat de confirmare a primirii comenzii dvs. Validarea finala a comenzii se va face pe email sau telefonic in maximum 24 ore, numai dupa verificarea stocului disponibil.

Cum platesc: Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata se poate face numerar la showroom-ul nostru din Al. Solca nr. 8, sector 5, Bucuresti sau in avans prin ordin de plata si in acest caz dovada platii trebuie trimisa la adresa de e-mail office@alapteazacustil.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea platii.

Conditii livrare: Comanda va fi preluata si trimisa spre expediere in maxim 24 de ore de la data confirmarii comenzii. Termenele de livrare pentru produsele cumparate de pe site-ul happytogether.ro se incadreaza in mod obisnuit intre 1 si 3 zile de la data efectuarii platii dumneavoastra.  Livrarea produselor se face oriunde in tara prin intermediul serviciilor de curierat, cu plata la destinatar.